Preskoči na sadržaj Preskoči na glavnu navigaciju Preskoči na podnožje

Ljetna pozornica Grada Oroslavja – Poziv izlagačima

Turistička zajednica grada Oroslavja u suradnji s Gradom Oroslavjem organizator je  „Ljetne pozornice Grada Oroslavja“ od 12.08.- 15.08.22.  Ovogodišnji program „Ljetne pozornice Grada Oroslavja“ ugostiti će brojne renomirane izvođače kao što su: Hladno pivo, Queen Real Tribute, Nina Badruć, Kvartet Gubec i dr.

Pozivaju se svi zainteresirani izlagači koji se žele predstaviti na prodajno izložbenom sajmu da dostave svoje prijave najkasnije do petka, 29.07.22. do 12:00h, ispunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi ovdje.

Organizator raspolaže s određenim brojem štandova koji će se naplaćivati. Cijena štanda 2m iznosi 200,00kn/dan, a cijena štanda za izlagače koji posjeduju vlastiti štand iznosi 150,00kn/dan.

Izlagači se uz ovjerenu PRIJAVNICU obavezni priložiti fotografiju štanda i proizvode koje izlažu.

Prijave se dostavljaju na adresu: Turistička zajednica grada Oroslavja, Milana Prpića 73/1, 49243 Oroslavje; e-mail: info@tzoroslavje.hr

Zahtjevi će se obrađivati prema vremenu zaprimanja dok se ne popuni broj izlagača kvote za pojedinu vrstu proizvoda.

Istekom roka za prijavu svim izlagačima će se dostaviti obavijest o prihvaćanju njihove prijave i detaljne upute vezane uz održavanje i sudjelovanje na prodajnom izložbenom sajmu.

Maja Šijan
direktorica TZ grada Oroslavja

Skip to content