Preskoči na sadržaj Preskoči na glavnu navigaciju Preskoči na podnožje

Hotel Zagi

Adresa

Milana Prpića 46
49243 Oroslavje

Telefon

E-mail

Web

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se hotel „Zagi“ “, koji svojom bogatom i atraktivnom ponudom zadovoljava visoke ugostiteljske i kongresne standarde.

Naši počeci sežu od 1986. godine kada smo otvorili skroman restoran gdje se rad temeljio na pružanju vrhunske kvalitete ponude i usluge. Radom, požrtvovnošću i ljubaznim odnosom prema gostima nizom godina stekli smo ugled i ime o kojem se zna i čuje mnogo dalje od Oroslavja i Hrvatskog zagorja.

U ugodnom ambijentu restorana, kapaciteta cca 120 mjesta organiziramo razne proslave i prigodne svečanosti, svadbe, krštenja, poslovna druženja i razna druga atraktivna događanja. Sa posebnim ponosom ističemo raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta, te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran „Zagi“ rado posjećivan tijekom cijele godine kako od strane individualnih gostiju iz bliže i dalje okolice tako i od mnogobrojnih poduzeća, udruga, sportskih klubova i sl.

U sklopu restorana nalazi se za sve pušače prostor za pušenje u skladu s važećim propisima. Među prvima u Hrvatskoj, u ožujku 2010. godine dobili smo odobrenje za korištenje prostora za pušenje od nadležnog Ministarstva.

Ugostiteljsku ponudu upotpunjuje mogućnost odmora u našem moderno uređenom pansionu koji danas broji 48 soba (kapaciteta 110 kreveta s mogućnošću 20 pomoćnih ležaja), a za potrebe prezentacija, poslovnih sastanaka i sl. na raspolaganju je i atraktivna kongresna dvorana, kapaciteta cca 50 sjedećih mjesta, opremljena potrebnom audio i video opremom te žičanom i bežičnom vezom na internet.

Uspješnost poslovanja pansiona „ZAGI“ zasniva se na visokoj razini sustava HACCP kojim se osigurava zdravstvena ispravnost i sigurnost hrane. Održavanje i stalna poboljšanja uspostavljenog sustava upravljanja mi shvaćamo kao naš prioritet.

Jednokrevetna soba
Jedan ležaj širine 90cm | jedan "king size" bračni krevet
Dvokrevetna soba
Veliki bračni krevet | dva odvojena ležaja širine 90cm
Trokrevetna soba
Trokrevetna soba opremljena je s velikim bračnim krevetom i jednim ležajem od 90 cm.
Četverokrevetna (obiteljska) soba
Četverokrevetna soba opremljena je s velikim bračnim krevetom i dva ležaja od 90 cm.
Skip to content