Preskoči na sadržaj Preskoči na glavnu navigaciju Preskoči na podnožje

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na službene internetske stranice Turističke zajednice Grada Oroslavja.

Osoba koja upotrebljava internetske stranice korištenjem istih bezuvjetno pristaje na primjenu ovih Uvjeta korištenja te se smatra da je ista sposobna prihvatiti ove Uvjete korištenja i da shvaća sve rizike povezane s korištenjem ovdje objavljenog i dostupnog sadržaja.

Svi podaci sadržani na stranici tzoroslavje.hr ponuđeni su isključivo u svrhu točnog, potpunog i pravodobnog informiranja javnosti o aktivnostima, poslovima i postupanjima Turističke zajednice Grada Oroslavja u okviru svog upravnog djelokruga. Službena priopćenja i fotografije dostupni su za preuzimanje bez ograničenja, uz obvezu navođenja izvora s linkom na www.tzoroslavje.hr.

Službene oznake Turističke zajednice Grada Oroslavja, planski i drugi dokumenti prikazani na ovim stranicama ne smiju se kopirati i koristiti u komercijalne svrhe, u drugim publikacijama, pisanim ili elektronskim, bez prethodno pribavljenog odobrenja Turističke zajednice Grada Oroslavja.

Uredništvo stranice tzoroslavje.hr nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.

Turistička zajednica Grada Oroslavja ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Turističke zajednice Grada Oroslavja na druge stranice.

Turistička zajednica Grada Oroslavja zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja ove stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Skip to content