Preskoči na sadržaj Preskoči na glavnu navigaciju Preskoči na podnožje

Paintball klub DUM-DUM

Paintball klub DUM-DUM osnovan je i otvoren sredinom 2012. Ponosni smo što smo prvi i jedini službeni paintball klub u Zagorju koji se može pohvaliti kako ima kompletnu opremu za bezbrižno i sigurno igranje paintballa. Klub je osnovan u cilju promicanja, razvitka i unapređenja paintball-a kao športske igre, bavi se organiziranjem rekreativnog igranja paintballa za pojedince, organizirane grupe, športske klubove, firme, ukratko za sve ljude koji su željni dobre zabave. Klub okuplja više stalnih članova te velik broj povremenih igrača.

Uz svestranu pomoć prijatelja prostrana livada od cca 6 000 m2 uređena je po svim kriterijima, zanimljivostima igre i popratnim mjestom i sadržajem za odmor, opuštanje i druženje poslije igre. Sam teren veličine cca 5 000 m2 barijere, zakloni i ostalo, isključivo je uređen sa postojećim prirodnim materijalima (drvo, zemlja, pijesak..) te zadovoljava sve kriterije zaštite okoliša. Teren je idealno osmišljen za scenario sa dvije ekipe sa mogućnosti najma sve kompletne potrebne opreme i pribora za 14 osoba.

Pozivamo Vas, ukoliko još niste iskusili pravi paintball, da se najavite i posjetite naše teren gdje možete isprobati sve paintball igre i gdje će te osjetiti prava uzbuđenja koja Vam samo paintball može pružiti.

Osobe za kontakt:
Ivan – 095 5169 608
Tomislav – 095 1977 803

Kontakt

Pored Hipodroma
49243 Oroslavje

Skip to content